sobota 6. června 2020

BlogPrehistory slaví první narozeniny!

Nemůžu tomu uvěřit. Je to již rok od doby, co jsem založila svůj blog BlogPrehistory!

Toto je po velice dlouhé době první článek, který na blog přidávám. Poslední dobou jsem sice zahlcena prací, ale tak důležité datum jsem prostě nemohla ignorovat. Tímto se tedy chci omluvit všem příležitostným čtenářům tohoto blogu za nedostatek článků. Tento rok je pro mě velice důležitým a přelomovým okamžikem. Z tohoto důvodu jsem neměla příliš mnoho času a svůj blog jsem zanedbávala. Což je mi velice líto. Smutnou pravdou zůstává, že za celý rok na mém blogu přibylo jen necelých deset článků.
Doufám, že se mi podaří tuto událost zdárně překonat a během příštích měsíců bude počet článků nadále stoupat. Chci Vás ujistit, že mě blogování stále velice baví a nehodlám s tím prozatím přestávat. Pokud vše zdárně skončí, měl by během příštího měsíce přibýt nějaký nový článek. Jeho obsah, ale prozatím neprozradím.

Nezbývá mi, než poděkovat Vám všem za trpělivost a popřát mému blogu vše nejlepší k prvním narozeninám! Doufejme, že jich oslaví ještě mnoho.

Kate

3 komentáře:

  1. Moc se těším na nové články. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji Ti šťastné a veselé Vánoce! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Zdravím, chtěl bych vás varovat, zejména pokud máte děti, před blogem Blogorgonopsid. Je to na první pohled skvělý blog o dinosaurech, ale má i úplně jiný obsah. Řada kluků se zajímá o dinosaury, a tak se mohou stát fanoušky tohoto blogu. Problém je, že kromě dinosaurů tam autor píše extrémně ultralevicové názory blízké Pol Potovi, který vyvraždil třetinu obyvatel své země. Řada mladých kluků se zajímá o dinosaury, takže se mohou stát fanoušky tohoto blogu, což ovšem znamená, že si budou číst také polpotismus.

    Váš syn se na Blogorgonopsid může dočíst takovéhle věci:
    - že se mají zrušit peníze https://1url.cz/auCQC)
    - že rodina je utlačitelská instituce a je třeba ji zrušit
    - že běžní heterosexuálové jsou vězni heteronormativity a je potřeba je z heterosexuality osvobodit. Že přirozený je být queer (nějaký nový výraz pro lgbt) a heterosexualita je společenský konstrukt. (https://1url.cz/puCQf)
    - že má být revoluce proti kapitalismu (https://1url.cz/duCQZ)
    - výzvy k útokům na majetek milionářů
    - že má být zakázán ekonomický růst
    - že má každý člověk z jakékoli země právo migrovat do jakékoli jiné země
    - radost ze smrti Alžběty II.
    - výzvy k ozbrojenému boji proti jakémusi útlaku transsexuálů
    - že polovina Američanů jsou nacisté

    Chtěl bych vás varovat, protože je opravdu nebezpečné, aby např. 12 letý kluk něco takového četl. V dospívání mají zejména kluci obrovskou důvěru v neoficiální autority, ke kterým se bezmezně přilnou, jako jsou šéfové part či youtubeři. Čtení tohoto blogu může vést mladého kluka k tomu, že někomu propíchne gumy, že začne nenávidět své rodiče, že si bude chtít změnit pohlaví, že bude sprejovat, že bude ničit peníze. Jinak ten blog je co se týče dinosaurů celkem kvalitní a zajímavý, takže dospívající kluk se zájmem o dinosaury mu může silně propadnout.

    Když jsem byl dítě, tak jsem ten blog nadšeně četl, jelikož jsem se zajímal o dinosaury. Tak mě ten blog inspiroval, že jsem si po jeho vzoru založil vlastní blog o dinosaurech. Tehdy tam naštěstí nebyly ty ultralevicové názory, ale kdyby tam tehdy byly, tak mi to velmi poznamenalo moje dětství. Doufám, že Haas žádnému dítěti nepokazí dětství polpotistickou propagandou. Chci vás před tím varovat.

    OdpovědětVymazat